Eseesega i le va o lauulu pipii ma galu

Le ese'esega i le va o lauulu pipii ma galu
Eseesega i le va o Curly maFufulu Laulu.E ui lava e toatele tagata e manatu faapenalauulu faaumiumima o le lauulu lauulu e tutusa, o le lauulu lauulu o le mea moni o se ituaiga o lauulu lauulu.O le lauulu lauulu ma le lauulu lauulu e le tutusa i tulaga o le fufusi, mafiafia ma le tino.Lagona moni mimigi.E le fa'aputu po'o so'o se mea ma galu.E sa'o i le pito i luga, ae pei o le tafe i le pito.

lace-wigs

O le “Curly” o se igoa lea e fa'aaoga i nisi taimi e fa'amatala uma ai lauulu fe'ai (gauvale, pipi'i ma u'umi), ma o nisi taimi e fa'aaoga e fa'amatala ai se vaega o lauulu fa'a'ofuina.O le lauulu faʻafefeteina o se ituaiga o lauulu faʻapipiʻi, ae o se vaega tuʻueseese o lauulu faʻapipiʻi nai lo lauulu lauulu.

O lenei eseesega i le faʻaogaina o lauulu lauulu e lua e fai ma faamalu lautele mo 'lauulu lanu' ma le faʻaaogaina e faʻamatala ai naʻo le ituaiga 3 lauulu, e mautinoa lava e fenumiai.O nisi tagata ei ai lauulu ituaiga 3 e foliga mai e sese pe le faamaoni mo tagata e iai lauulu galu e taʻua o latou lauulu o se lauulu.

I totonu o nuu ma isi nofoaga i luga ole laiga, o nisi taimi e le fiafia ai tagata e iai o latou lauulu i tagata o lo'o i ai lauulu fa'afefeteina e ta'ua o latou lauulu.Ua ou va'ai fo'i i tagata e pupuni o latou lauulu o fa'aalia le le fiafia i le fa'afefea ona tumu fa'ailoga fa'afefe i luga o fa'asalalauga fa'aagafesootai e masani ona tumu i lauulu galu.

E mafai ona ou malamalama i lenei mea aua afai e te suʻeina #wavyhair i luga o le Instagram, pe taumafai e suʻe i luga lauulu lauulu, e te mauaina toetoe lava naʻo le vevela o le lauulu lauulu.
E matua'i masani lava le fa'a'umi'umi a fale'aiga ona se'i ese lea o le lauulu o se tasi pe a uma ona oti, o lea ua uma ai na galu fa'a vevela, ma atili ai ona faigata ona maua mea e uiga i lauulu fa'alenatura.Pe a fa'aogaina e tagata e iai lauulu fa'aa'ai fa'ailoga, e fa'atupu ai le faigata lava lea e tasi mo i latou o lo'o su'e mea fa'apitoa fa'apitoa.

O lea la, ou te fa'aogaina le #curlygirlmethod i nisi o taimi ona a'o fa'afefeteina lo'u lauulu, ou te mulimulita'i lava i le faiga o teine ​​pipi'i mo le tele o vaega, ae ou te le fa'aogaina le #curlyhair po'o se mea fa'apena ona o lo'u lauulu e le o mimigi.Ou te iloa e le masani ai le faʻaogaina o "galu" poʻo "galue" i nisi tulaga.Mo se fa'ata'ita'iga, ou te fai atu “fa'a'umi fa'a'umi” ona e le'o sa'o ia te a'u le fa'aupuga o le galu.

Ae ui i lea, pe a tautala lautele e uiga i loʻu lauulu ou te manaʻo e faʻamaoti mai o le galu, ae le o le faʻafefe, naʻo le faʻaalia o le faʻaaloalo ia i latou o loʻo i ai lauulu lauulu e mananaʻo i lena upu faʻaagaga mo i latou.Ioe, o le mea lea e fiafia i ai le tagata lava ia.
E Tutusa Laulu Galu ma Pi'i?
O lauulu galu ma lauulu lauulu e le tutusa lelei.O lauulu galu o se mea e sili atu ona matala, ma e iai ni eseesega masani i nei ituaiga lauulu.Ae ui i lea, o lauulu galu ma lauulu e mafai foi ona tele mea e tutusa ai
Eseesega e masani ai i le lauulu galu ma le faaumiumi
O lauulu galu e sili atu ona maualalo le porosity.
E mana'omia tele le fa'amanino soo.
O lauulu galu'i e sili atu ona amata i lalo le mamanu o le lauulu i luga o le ulu.
O lauulu galu e sili atu ona faigofie ona mamafa.
E sili atu ona mafolafola lauulu lauulu.
O lauulu faʻafefete e sili atu ona faigofie ona leiloa faʻamatalaga.
O lauulu faʻafefete e foliga mai e sili atu le tele o suauʻu masani pe itiiti ifo le mago nai lo lauulu lauulu.
O lauulu faʻafefeteina e le manaʻomia soo se faʻamalama loloto.
O lauulu faʻafefe e sili atu ona manaʻomia ni oloa faʻamalosi e faʻamautu ai faʻamatalaga.
O lauulu faʻafefeteina e le mafai ona tali atu i nisi o metotia e pei o le faʻapipiʻiina o tamatamailima, susū styling, poʻo le faʻaaogaina o se pulumu Denman.!


Taimi meli: Mati-26-2022